2017. április 24., hétfő
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMag és MMg Gép Piac melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2017. áprilisi száma!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/3-4. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Lapszemle

Egyedi megoldások a korszerűsítésre
MMGgépPiac (2016-9. szám)
Viniczai Sándor
2016.09.27., kedd, 09:58

A szakmán belül senkinek nem kell bemutatni, hiszen a világ több mint száz országában naponta állatok millióit fejik a DeLaval gépeivel, a svéd cég 140 évnyi fejlesztéssel és a tejtermelő ágazatban szerzett tapasztalattal a háta mögött segíti a gazdák munkáját. A DeLaval tulajdonosa - akárcsak a Tetra Pak-nak - a mai napig a Rausing család, úgy képzelték el, hogy tevékenységük az egész tejvertikumot átöleli, a tejelő tehenészetek komplett tartástechnológiájától a fejési és telepirányítási technológián keresztül a tejfeldolgozás, majd a csomagolás technológiájáig. A gazdag szakmai múltra alapozva a vállalat továbbra is erős és fejlődőképes: a globális piac vezetője a fejéstechnológiák gyártásában és forgalmazásában, de meghatározó tényező a hűtés- és istállótechnológiai rendszerek értékesítésében is.

A DeLaval hazánkban 1989-et megelőzően egy képviselettel is jelen volt már, ezt követően először közös vállalatként, majd rövid időn belül svéd tulajdonú gazdasági társaság keretében folytatták tevékenységüket. Ezzel egy időben Magyarországon elsőként építettek ki kereskedői- és szervízhálózatot. - Akkor még olyan kizárólagos márkaképviselők, akik 24 órán belül voltak képesek ellátni a szervizelést, nem voltak a piacon - hívta fel a példamutató kezdeményezésre a figyelmet Gergely Edit, a budaörsi székhelyű DeLaval Kft. ügyvezető igazgatója. Ma három dílerrel dolgoznak, akik az értékesítésen kívül a karbantartást, a javítást, az új technológiai berendezések beszerelését is elvégzik. Szakembereik felkészültek, számukra az anyacég gyakorta továbbképzéseket szervez. Minden szerelőnek rendszeresen részt kell vennie olyan műszaki oktatáson, ahol az elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása után minősítést kapnak. (...)
 

A cikket az MMGgépPiac 2016-9. számában olvashatja.

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!