2017. április 24., hétfő
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMag és MMg Gép Piac melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2017. áprilisi száma!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/3-4. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Lapszemle

Nem csupán vevő, hanem partner!
MMGgépPiac (2016-10. szám)
Viniczai Sándor
2016.10.28., péntek, 06:44

Alig hatéves múltra visszatekintő cég a Gi-Ga Farm Kft., mégis nagy utat járt már be. A bakonyszombathelyi vállalkozás az addigra telített piacon egyediséget szeretett volna nyújtani. – Láttuk milyen gondot jelent, amikor egy gazdának várnia kellett az alkatrészre, nem volt megfelelő a kiszolgálás, s elérhetetelen a kereskedő miután eladta a gépet - jelezte Gál István, éppen ezért személyes kapcsolatokon alapuló üzleti vállalkozást akartak kialakítani. Az ügyvezető szerint felgyorsult világunkban is szükség van olyan kereskedőkre, akik az eladott mennyiség helyett inkább a partnerek bizalmára helyezik a hangsúlyt.

A cég alapításában az is közrejátszott, hogy találtak egy olyan márkát, amelyet addig senki nem forgalmazott az országban. Az olasz Dominoni, ami a mai napig az egyik vezértermékük, kukorica- és napraforgó-betakarító adapterek gyártója. Családi szemléletű cég, ahol több mint fél évszázada kiváló minőségben készítik ezeket az eszközöket, amelyeknek hazánkban a Gi-Ga Farm Kft. a kizárólagos forgalmazója. - Jól megismertük a gyárat, a gyártót, a szokásaikat - mutatott rá a szakember, hogy mindent megtanultak, ami egy értékesítéshez, beüzemeléshez, a kapcsolattartáshoz szükséges. Évente több, mint tíz ilyen adaptert értékesítenek. Tapasztalatuk szerint, ahová egyet eladnak, látva az eszköz egyszerűségét, megbízhatóságát, a környezetéből megnő az érdeklődés iránta. (...)
 

 

 

A cikket az MMGgépPiac 2016-10. számában olvashatja.

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!