2017. április 24., hétfő
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMag és MMg Gép Piac melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2017. áprilisi száma!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/3-4. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Lapcsoport

Magyar Mezőgazdaság 2017-16
Magyar Mezőgazdaság
Az egyetlen hazai agrárgazdasági hetilap!

Az mmg-Magyar Mezőgazdaság a hazai lappiacon az egyetlen, hetente megjelenő, az agrárgazdaság egészét átfogó szaklap. Létjogosultságát csaknem 70 éves múltja és az bizonyítja, hogy példányszámának közel 80 százaléka előfizetés útján jut el az olvasókhoz.

Kertészet és Szőlészet 2017-17
Kertészet és Szőlészet
A szakma legrégebbi hetilapja!

A kertész szakma hetilapja elsősorban az ágazatban dolgozó gyakorló kertészek, a közvetlen szakmai irányítók, induló kisvállalkozók, az oktatási intézmények hallgatói számára készül. Állandó, naprakész kapcsolatot tart fenn az ágazati irányítás és a termelők között.

Kistermelők Lapja 2017-04
Kistermelők Lapja
A legnagyobb példányszámú állattenyésztési magazin!

Egyaránt foglalkozik a hobbi és a magas színvonalú állattenyésztést folytató vállalkozásokkal. A lapban megtalálható az állattenyésztéssel kapcsolatos szakmai tanácsadás, vásárnaptár, aktuális piaci árak, időszerű állategészségügyi kérdések, valamint népszerű apróhirdetési rovat.

Méhészet 2017-04
Méhészet
A legolvasottabb méhész lap Magyarországon

A Méhészet a legnagyobb hagyományokkal rendelkező és a legolvasottabb szaklap Magyarországon. Az időszerű méhészeti tennivalók, a tudományos hírek, nemzetközi kitekintés és szakmapolitikai kérdések is megtalálhatók a méhésztársadalom közkedvelt lapjában.

Kertbarát Magazin 2017 1-2
Kertbarát Magazin
A kertbarátok közkedvelt magazinja!

A magyar sajtótermékek piacán egyedülálló kiadvány a Kertbarát Magazin.
Az évenként 6 alkalommal megjelenő lapban bemutatják a híresemberek kertjeit, virágkötészeti tanácsokat adnak, valamint különleges vendéglátói tanácsokkaloszolgálnak.

Kerti Kalendárium 2017-04
Kerti Kalendárium
Segíti a kertészkedők munkáját!

Az elsősorban kiskert-tulajdonosoknak szóló közel húsz éve megjelenő lap segíti a kertbarátok, a kertészgazdák munkáját. Praktikus tanácsokkal szolgálja a hobbikertészek igényeit.

MMGgépPiac 2016-12
MMGgépPiac
A legnagyobb példányban – a legolcsóbb áron!

Az MMG GÉP PIAC a több éve megjelenő szaklap, a Magyar Mezőgazdaság, valamint a Kertészet és Szőlészet 16-24 oldalas színes, tematikus gépesítési mellékleteként havonta 17 ezer példányban jelenik meg.

Borászati Füzetek 2017-1
Borászati Füzetek
A hegyközségek szakfolyóirata!

A Borászati Füzetek a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának hivatalos lapja. Az 1869-ben alapított, szőlőtermesztéssel, borkészítéssel, borkultúrával foglalkozó, kéthavonta megjelenő újság a legnagyobb múltú borászati témájú szakfolyóirat!

Dísznövény Kereskedelem 2017-1
Dísznövény Kereskedelem
A dísznövény-kereskedők ingyenes folyóirata!

A Dísznövény Kereskedelem a lapcsoport egyik legfiatalabb tagja. 10 éve kéthavonta, 7 ezer példánya jut el az ország legkülönbözőbb pontjaiba, ahol virágkereskedők, kertészeti árudások érdeklődésére tart számot.

Állattenyésztés 2016/1
Állattenyésztés
Állattenyésztés világszínvonalon!

Az Állattenyésztés a magyar mezőgazdaság piacvezető cégeinek szaklapja. Ezen vállalkozások nemzetközileg élenjáró eljárások és tudományos kutatások eredményeinek forgalmazói.

 

A mi erdőnk 2017-1
A mi erdőnk
A Magyar Állami Erdészeti Részvénytársaságok Lapja

A természetvédelem és a közjólét szolgálója

a mi erdőnk a Magyar Állami Erdészeti Részvénytársaságok lapja. A havonta
megjelenő magazin bemutatja az erdőgazdaságok tevékenységét, feladatait és azt a munkát, amivel a társaságok védik, őrzik és gyarapítják az állami erdővagyont. A kiadvány kivitelében és tartalmában is olvasmányosan nyújt bepillantást a mi erdőnk értékeibe és az azért dolgozók tevékenységébe, hiszen az erdészember az, aki tud tolmácsolni, aki egy személyben az erdő jó gazdája, természetvédő és a közjóléti igény szolgálója.

TÁM 2016-01
TÁM
TÁM – Takarmányozás, Állategészségügy Magyarországon

A TÁM a takarmányozási és állategészségügyi készítmények nemzetközileg elismert forgalmazóinak szakmai lapja.

Pegazus - a lovasok lapja 2017-04
Pegazus
A lovasok lapja

A Pegazus a Magyar Lovassport Szövetség hivatalos lapja, mely havonta szolgáltatja a híreket, beszámolókat és érdekességeket a lovassport iránt érdeklődőknek. Szakmai tartalma kielégíti a lovassport aktív résztvevőinek igényeit: a tenyésztésben, a sportban és a háttériparban tevékenykedők részére szolgáltat hasznos információkat.

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!