2017. április 24., hétfő
  • Olvassa minden nap az agrárium friss híreit az MmgOnline agrárhírportálon!         Fizessen elő a Magyar Mezőgazdaságra, Magyarország egyetlen mezőgazdasággal foglalkozó hetilapjára!         Ezen a héten PénzMag és MMg Gép Piac melléklet a Magyar Mezőgazdaság hetilapban!         Megjelent a Kerti Kalendárium 2017. áprilisi száma!          Megjelent a Kistermelők Lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Méhészet 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Borászati Füzetek 2017/1. száma!        Megjelent a Pegazus - a lovasok lapja 2017. áprilisi száma!         Megjelent a Kertbarát Magazin 2017/3-4. száma!       Fizessen elő Magyarország nagymúltú kertészeti szaklapjára, a Kertészet és Szőlészetre!

Lap bemutatása

A legnagyobb példányban – a legolcsóbb áron!
MMGgépPiac 2016-12

A lap életre hívását az az igény ösztönözte, hogy a mezőgazdasági nagyüzemek, kis- és középválalkozások, valamint a gyártók és forgalmazók megtalálhassák azt az információs szakmai kiadványt, illetve azt a fórumot, ahol viszonylag alacsony költséggel hatékonyan jelenhetnek meg hirdetéseikkel, újdonágaikkal, szolgáltatásaikkal és egyéb tevékenységükkel. Emellett az olvasók olyan értékes és hasznos információkhoz juthatnak, amelyek segítenek abban is, hogy megtalálják a számukra megfelelő erő- és munkagépeket, az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint az oktatás- kutatás híreit. Üzemeltetési tanácsaink segíthetnek abban is, hogy a termelők eldönthessék melyik hazai mezőgazdasági gépgyártóval vagy gépforgalmazóval vegyék fel a kapcsolatot gépesítési kérdéseik megoldásában.

A témák összeállításánál figyelembe vesszük az időszakos aktualításokat, úgy mint a talajelőkészítés, a vetés, a növényvédelem, a tápanyag-utánpótlás, az öntözés és a betakarítás, így minden hirdetőnk a tevékenységéhez kapcsolódóan is megtalálhatja a számára legoptimálisabb megjelenési időpontot. Kiállítási lapszámainkból (AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Alföldi Állattenyésztési Napok, Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, FarmerExpo, Kaposvári Állattenyésztési Napok, ), az adott kiállítások hivatalos lapjaként, alkalmanként több mint 3 ezer példányt kapnak az említett szakmai rendezvények kiállítói és látogatói, így kiállítási lapjaink példányszáma meghaladja a 20 ezret.

Éves keretszerződés kötése esetén további kedvezményeket, hirdetési csomag-ajánlatokat adunk. A megrendelt hirdetéseket ingyen készíti el grafikusunk, a hirdetőinknek csak egy e-mailt kell küldenie, és ily módon a megjelenés előtt jóváhagyhatja a kész hirdetését. Ezáltal időt és pénzt takaríthat meg. A mezőgazdasági hirdetések piacán a legnagyobb példányszámban és a legolcsóbban nálunk hirdethetnek.

Tőlünk a legjobb ajánlatot kapja!

Hírlevél

Ismerősnek jelölöm

Magyar Mezőgazdaság Kft. 1141 Budapest, Mirtusz u. 2. Tel.: +36 (1) 470-0411 Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294

Copyright © Magyar Mezőgazdaság Kft. 2009. Minden jog fenntartva!